AjankohtaistaYritystarinat

Koulutushanke vastaa työvoimatarpeeseen

Anna Mäkelä toivoo yritysten vastaavan kyselyyn, jolla kartoitetaan koulutus- ja työvoimatarpeita.

Joustavat koulutusmallit yhdessä yrityselämän kanssa -hanke kartoittaa yritysten koulutus- ja työvoimatarpeita. Yrittäjät pääsevät vastaamaan kyselyyn tästä LINKISTÄ.

Monissa yrityksissä on kova tarve osaavasta työvoimasta. Tähän tarpeeseen vastataan seutukaupunkihankkeella, jonka Sasky koulutuskuntayhtymä toteuttaa alueellamme. Tavoitteena on luoda erilaisia joustavia koulutuspolkuja ja ratkaisuja yritysten tarpeiden mukaisesti.

– Kartoitamme yrityksissä, mikä niissä on koulutustarve nyt ja tulevaisuudessa ja pohdimme, miten Sasky ketterimmin pystyy järjestämään tarvittavaa koulutusta, toteaa hankevastaava Anna Mäkelä.

– Keräämme samalla ideoita ja ajatuksia yhteistyöhön. Selvitämme, miten yrityksissä haluttaisiin meidän olevan yhteydessä heidän suuntaansa ja miten yrityksistä haluttaisiin olla yhteyksissä meidän suuntaamme, hän jatkaa.

Kartoitus kohdistetaan erityisesti mikro- ja pk-yrityksiin, joissa on usein piilotyöpaikkoja. Pienemmillä yrityksillä ei myöskään välttämättä ole vielä vahvaa yhteistyötä koulutuksenjärjestäjän kanssa.

Hankkeesta voi tarkemmin kysellä Anna Mäkelältä, joka toimii hankevastaavana Parkanossa ja Ikaalisissa. Hänet tavoittaa numerosta 044 085 5545. Kartoitukseen vastanneeseen yritykseen Mäkelä lupaa olla automaattisesti yhteydessä mahdollisimman nopeasti.