Yleinen

Rajaton mahdollisuus -hanke kehityshaluisille yrityksille!

Rajaton mahdollisuus -hanke tarjoaa kehityshaluisille yrityksille tilaisuuden oman liiketoiminnan tilan kartoitukselle ja analysoinnille.

Hankkeen aikana kartoitetaan digitalisaation hyödyntämisen osalta yrityksen tämän hetkinen tila, löytää tärkeimmät kehityskohteet ja määrittää konkreettiset tavoitteet tulevaisuudelle.

Vaikka digitalisaatio ja sen tarjoamat mahdollisuudet ovat tässä hankkeessa isossa roolissa, ei siitä saa tulla itseisarvo.

Digitalisaatio ei tuo pelastusta, jos yrityksen perusasiat eivät ole kunnossa. Digitalisaatiosta on myös otettavissa paljon enemmän irti, kun yrityksen perusasioita nostetaan uudelle tasolle.

Tutustu hankkeeseen tarkemmin ja hae mukaan osoitteessa www.rajatonmahdollisuus.fi/haemukaan .

Osallistu myös kesäkuun 25. päivä Kankaanpäässä ja verkossa järjestettävään KickOff -tilaisuuteen ja pääset samalla kuulemaan More Joy Oy:n ja Ravintorengas Oy:n esittelyt.

More Joyn Susanna Myllymäki kertoo miten rohkea kansainvälistyminen on auttanut heitä selviämään Koronan aiheuttamista haasteista ja Ravintorenkaalta Sanna Herttua raottaa jo 45 vuotta markkinoilla olleen Karin havupuu-uutejuoman tarinaa ja sitä mihin sukupolvenvaihdoksen jälkeen yritys on suuntaamassa.

Tilaisuuteen voit osallistua paikanpäällä tai etänä. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.rajatonmahdollisuus.fi/kickoff .

Kenelle hanke on tarkoitettu?

·         Kehityshaluisille pohjois-satakuntalaisille yrittäjille ja yrityksille

Miten kartoitus- ja analysointivaihe toteutetaan?

1.    Vaihe: Nykytilan kartoitus (verkkokysely)

2.    Vaihe: Kartoituksen läpikäynti ja kehitystavoitteiden asettaminen (1-2h etätapaaminen)

3.    Vaihe: Tulosten raportointi