kehitysparkki.at

MATKAILU

MAJOITUS - NÄE JA KOE - KAHVILAT JA RAVINTOLAT

Hyvä mökin omistaja -kysely

https://www.webropolsurveys.com/S/83F6190C42512856.par

Alueemme tarjoaa matkailijoille luontonähtävyyksiä, käsityöläisten pajoja, tehtäänmyymälöitä koskikalastusta, Vesipääsky-risteilyä tai patikointia Kaitojenvetten tai Alkkianvuoren maisemissa, tanssiviihdettä Käenkoskella tai Ravintola Pyhäniemessä, geokätköilyä ynnä muuta.

ESITTEET
Palvelut ja matkailu esite Parkano ja Kihniö


Kysy lisää:

MATKAILUINFO

Parkanon kaupunginkirjasto

Parkanontie 57

39700 Parkano

044 786 5560

Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

www.visitparkano.fi

Lue uusin Koti Parkanoon -lehti täällä.


MAJOITUSVAIHTOEHTOJA PARKANO-KIHNIÖ ALUEELLA 

Villa Markkola, Vahojärvi, Parkano ja Kankari, Kihniö

 

 

Vuokraamme neljää kohdetta. Villa Julius (15+4 vuodepaikkaa) ja Villa Emma (10+2) sijaitsevat Parkanossa ja Villa Hermanni (10+2) ja Villa Justiina (10+4) ovat Kihniössä. Kaikki kohteemme ovat isoja ja hyvin varusteltuja hirsihuviloita.

Huvilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Pohjois-Pirkanmaalla: noin tunnin matkan päässä Seinäjoelta ja Tampereelta. Helsingistä ajomatkaa kertyy kolme tuntia (junalla 2,5 h).

Tiedustelut: Heikki Markkola +358 40775 4889 Juha-Matti Markkola +358 40742 8953 Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Kotisivut ja varauskalenteri www.villamarkkola.fi

 


 

Hotelli Pesti Parkano

 

 

Yritystulkista löydät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat yrityksen liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun niin uudelle kuin toimivallekin yritykselle. Lisäksi Yritystulkki sisältää valmiita lomakkeita ja sopimuspohjia yrityksen arjen eri tilanteisiin.