kehitysparkki.at

Active toi töitä koneistajalle

Koneistaja Ari Keskinen on yksi Active-hankkeen kautta työllistyneistä. Hän oli toukokuisena maanantaina mukana hankkeen yrityskierroksilla ja sai saman viikon keskiviikkona kutsun töihin Supersteelille.

– Kyllä on hyvä hanke tämä Active. Olin ehtinyt olla puolentoista vuoden ajan ensin lomautettuna ja sitten sairaslomalla. Tämän vuoden alusta olin taas työnhakijana, ja onneksi työkkäristä tuli oikein infokirje yrityskierroksille. Hieno reissu oli kiertää muutkin työpaikat, mutta parasta tietysti oli, kun Supersteelille tuli kutsu töihin.

Hommat Keskiseltä luontuvat, sillä hän on työskennellyt samoilla koneilla yli 40 vuotta. Hän aloitti työt Parkano Oy:n aikana vuonna 1975. Tällä hetkellä hänellä on puolen vuoden sopimus, mutta työt maistuisivat joulukuun jälkeenkin.

– Kyllä täällä kelpaa olla. Olemme työkavereiden kanssa jutelleet, että talossa on paljon parempi henki nyt kuin joskus aikaisemmin. Työnjohtaja on niin reilu, kun olla voi, ja porukka on innostunutta.

 

 

Yritystulkista löydät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat yrityksen liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun niin uudelle kuin toimivallekin yritykselle. Lisäksi Yritystulkki sisältää valmiita lomakkeita ja sopimuspohjia yrityksen arjen eri tilanteisiin.