Ajankohtaista

Kustannustuki 4 haettavana 17.8.–30.9.2021

Kustannustuki on tarkoitettu yrityksille, joiden liikevaihto on pudonnut koronapandemian vuoksi yli 30 prosenttia vertailukauteen nähden ja joilla on sen vuoksi vaikeuksia selvitä joustamattomista kustannuksista ja palkkakuluista. Tukikausi on 1.3.–31.5.2021. Tukikausi määräytyy yrityksen perustamisajankohdan ja alv-ilmoituksen mukaan.

Tukea myönnetään yritysten liikevaihdon laskun ja toteutuneiden kustannusten mukaan. Tukea maksetaan vähintään 2000 euroa, vaikka yrityksen tuki olisi laskennallisesti jäänyt alle kyseisen summan. Näin tukea voivat saada aiempaa useammat pienyritykset ja yksinyrittäjät, jos muut tukiehdot täyttyvät.

Tuen hakuaika alkaa 17.8.2021 klo 9.00 ja päättyy 30.9. klo 16.15. Tukea haetaan Valtiokonttorin sähköisessä asiointipalvelussa.

KEHITYS-PARKISTA SAAT APUA JA NEUVOA MYÖS KORONATUKIASIOISSA!