Tapahtumakalenteri

Järjestämme alueemme yrittäjille monipuolisesti koulutus- ja tiedotustilaisuuksia, joihin on vapaa pääsy. Seuraamme aktiivisesti yritysmaailman ajankohtaisia asioita ja pyrimme järjestämään erilaisia tilaisuuksia aina tarpeen mukaan. Otamme myös mielellämme vastaan ehdotuksia koulutusten ja tilaisuuksien aiheista. Tilaisuuksiimme voit ilmoittautua aina tapahtuman kohdalla esitetyn tavan mukaisesti.

marras
27
ke
Canvalla markkinointimateriaalia -koulutus @ Parkanon kaupungintalo
marras 27 @ 09:00 – 15:00

Tarvitseeko yrityksesi jaettavaa sosiaaliseen mediaan tai painettuja markkinointimateriaaleja, kuten esitteitä tai mainoslehtisiä?

Tarvisitko graafikon apua, mutta et voi palkata häntä avuksesi niin usein kuin haluaisit? Haluaistko suunnitella markkinointimateriaaleja tai somegrafiikkaa itse, mutta pelkäät, ettet saa laadukkaan näköistä jälkeä aikaiseksi?

Tule mukaan koulutukseen, jossa graafikko Minna Nurminen opastaa sinua kädestä pitäen tekemään yrityksesi markkinointimateriaalit itse käyttäen Canvaa.

Canva on verkossa toimiva ilmainen graafisen suunnittelun sovellus, jolla aloittelijakin tekee laadukkaan ja ammattimaisen näköistä jälkeä.

Koulutuksessa tutustumme Canvan käyttöön ja mihin kaikkeen se taipuu. Aiempaa kokemusta Canvasta ei tarvita, lähdemme liikkeelle aivan alkeista. Suunnittelemme mm. monisivuisen esitteen, PowerPoint -tyylisen esityksen, somegrafiikkaa ja profiilikuvan sekä mainoslehtisen.

Ota mukaan läppäri. Jos sinulta löytyy yrityksesi logo ja valmiita markkinointitekstejä, varaa nekin mukaan. Voit tehdä käyttövalmista materiaalia jo koulutuksen aikana.

Tutustu etukäteen:
https://www.canva.com/

Ilmoittautumiset 20.11. mennessä:
sari.peltomaa@kehitysparkki.fi
anniina.leppihalme@kehitysparkki.fi
jari.pihlajamaki@kehitysparkki.fi