Tapahtumakalenteri

Järjestämme alueemme yrittäjille monipuolisesti koulutus- ja tiedotustilaisuuksia, joihin on vapaa pääsy. Seuraamme aktiivisesti yritysmaailman ajankohtaisia asioita ja pyrimme järjestämään erilaisia tilaisuuksia aina tarpeen mukaan. Otamme myös mielellämme vastaan ehdotuksia koulutusten ja tilaisuuksien aiheista. Tilaisuuksiimme voit ilmoittautua aina tapahtuman kohdalla esitetyn tavan mukaisesti.

joulu
8
ke
Siirretty keväälle 2022! Yritysten palvelutori 8.12.2021 klo 10-14 Parkanon Urheilutalolla @ Parkanon Urheilutalo
joulu 8 @ 10:00 – 14:00

Yritysten palvelutori-tapahtuma on siirretty keväälle 2022 muuttuneen koronatilanteen vuoksi!
Tapahtuma on suunnattu toimiville sekä aloittaville yrityksille sekä yritystoimintaa suunnitteleville, työnhakijoille ja työpaikanvaihtajille. Paikalla on kattavasti yrityksille suunnattuja palveluita sekä kymmeniä asiantuntijoita tavattavissa. Tapahtuma on oiva tilaisuus myös verkostoitumiseen. Tervetuloa!

joulu
15
ke
Yhteistoiminta- ja kilpailukieltolain uudistukset 2022-koulutus @ Parkanon kaupungintalo, Valtuustosali
joulu 15 @ 17:30 – 19:00

Yhteistoimintalakia ollaan uudistamassa ja uudistettu laki tulee näillä näkymin voimaan 1.1.2022. Yt-lakiin on tulossa mm. uusi velvollisuus työnantajille ns. jatkuvaan vuoropuheluun eli keskusteluvelvollisuus työnantajan ja henkilöstön välille laajasta joukosta erilaisia asioita.

Myös kilpailukieltosääntely muuttuu vuoden 2022 alusta alkaen siten, että työnantaja on velvollinen maksamaan korvausta kaikista työsuhteen jälkeiseen aikaan ulottuvista kilpailukielloista, työntekijän asemasta tai kilpailukiellon pituudesta riippumatta.

Kouluttajana erikoisjuristi Marja Rinne, Suomen Lakitilitoimisto Oy

Ilmoittautumiset 13.12.2021 mennessä elina.kortesmaa@kehitysparkki.fi

Myös etänä osallistuminen mahdollista!

Tilaisuuteen osallistuminen edellyttää voimassa olevaa koronapassia!

tammi
20
to
Kesätyörekryt 20.1.2022 klo 13-15 Koulukampus Kaarnassa @ Koulukampus Kaarna
tammi 20 @ 13:00 – 15:00

Kesätyörekryt 2022 järjestetään jälleen tammikuussa Koulukampus Kaarnassa. Tapahtumassa ovat alueen yritykset esittelemässä kesätyöpaikkatarjontaansa.

Alueen yrityksissä on paljon avoinna olevia työpaikkoja ja niitä myös markkinoidaan tapahtumassa. Tapahtumassa ovat myös eri koulutuksia tarjoavat tahot esittelemässä toimintaansa.

Rekrytapahtuma on kaikille avoin tapahtuma. Tervetuloa!