Koulutusyhteistyö

Alueellamme toimii toisen asteen koulutuksen kehittämistyöryhmä. Työryhmän jäsenet koostuvat yritysedustajista, oppilaitosten edustajista (SASKY, Sataedu ja Parkanon lukio), sekä elinkeinoyhtiön, Parkanon kaupungin ja Kihniön kunnan edustajista. Työryhmän tavoitteena on toisen asteen koulutuksen kohtaaminen alueemme yritysten tarpeiden kanssa.

Yritysten kanssa yhteistyössä suunnitellaan muun muassa opiskeluharjoittelujaksot ja opintojen sisältöjä mahdollisuuksien mukaan. Tiiviillä työryhmätyöskentelyllä varmistamme alueemme toisen asteen koulutuksen säilymisen ja nuorille työpaikat niin opiskeluaikana kuin opiskelujen jälkeen.

Alueellamme toimii koulutuskoordinaattori Anna Mäkelä, jolla on vankka kokemus toisen asteen koulutusohjelmista sekä opettajan työstä. Yritykset saavat Anna Mäkelältä apua muun muassa kouluttautumiseen, opiskelijaharjoitteluihin ja oppisopimusasioihin liittyen. Anna Mäkelä toimii tiiviissä yhteistyössä Active-hankkeen, Pirkanmaan TE-toimiston, nuorten työpajan, etsivän nuorisotyöntekijän sekä kuntouttavan työtoiminnan kanssa.

Anna Mäkelä
koulutuskoordinaattori
044 0855 545