Matkailu

Oletko matkailualalla toimiva ja tarvitset apua yritystoimintasi kehittämiseen?

Tai onko sinulla ideoita matkailun kehittämiseksi alueellamme ja haluaisit perustaa siihen liittyvää yritystoimintaa? Meillä on laajat alueiden väliset matkailutoimijoiden verkostot ja olemme mukana erilaisissa matkailun kehittämistä tukevissa toimenpiteissä ja hankkeissa.

Niistä merkittävin on UNESCO Global Lauhanvuori-Hämeenkangas Geopark. Geopark on kansainvälinen ainutlaatuisten geologisten kohteiden yhteisbrändi. Geoparkit pyrkivät edistämään geomatkailua, geologisen perinnön säilyttämistä, luonnontieteiden opetusta ja kestävän kehityksen mukaista liiketoimintaa. Lauhanvuori-Hämeenkangas Geopark alueeseen kuuluvat seuraavat kunnat: Kauhajoki, Kankaanpää, Parkano, Karvia, Isojoki, Karijoki, Siikainen, Kihniö ja Jämijärvi.

Toinen kärki hanke on Kolmostietä kylille. Kolmostietä kylille -hankkeessa lisätään alueen tunnettavuutta ja palveluiden vetovoimaisuutta yhteistyössä matkailuyrittäjien, yrittäjien ja yrityspalveluiden kanssa Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Parkanossa, Kihniössä ja Jämijärvellä. Kohderyhmänä ovat matkailualan yritykset sekä kehittämis- ja kasvuhakuiset mikroyritykset ja toimijat. Tavoitteena on nostaa alueen vahvuuksina esiin luonto- ja erämatkailu.

Alueemme on tunnettu myös monipuolisista tapahtumista ympäri vuoden. Tapahtumat on suunnattu asukkaidemme lisäksi tuhansille kausiasukkaillemme ja matkailijoille.

Matkailuun liittyvissä asioissa ota yhteyttä

Elina Kortesmaa 040-6486914