Ajankohtaista kausiasukkaille

Geo Wellbeing – hyvää oloa Pyhäniemestä

Geo Wellbeing -päivä tuo elämyksellisen hyvinvointitapahtuman Kihniön Pyhäniemeen. Kauniissa Geopark-ympäristössä kuullaan ensi lauantaina liikuntaan, ravintoon, palautumiseen ja erilaisiin rentoutusmuotoihin liittyviä alustuksia. Karita Tykkä esimerkiksi saapuu paikalle puhumaan teemalla Energisen elämän avaimet.

Eikä päivä toki pelkästään puhetta sisällä, vaan välillä liikutaan yhdessä Kankarinjärven rantamaisemissa ja mäntykankaan raikkaassa ilmanalassa. Myös ohjattua kehonhuoltoa ja hemmottelua on tarjolla.

– Pyrimme luomaan monipuolisen tapahtuman, saamaan liikkeelle ihan kaikenikäisiä ihmisiä ja inspiroimaan heitä löytämään uusia työvälineitä omaan hyvinvointiin. Pyhäniemen luonto ja miljöö itsessään tasapainottavat kokonaisvaltaisesti ja lisäävät hyvinvointia, pohtii hankevetäjä Annika Rajala, Kihniön Matkailuyhdistys ry:stä.

Pyhäniemen ulkoliikuntapuistossa on lauantaina ammatti-ihmisiä ohjaamassa laitteiden käyttöön, joten nyt on hyvä mahdollisuus päästä siellä treenaamisen alkuun. Luvassa on myös Juha Miedon vetämä sauvakävelyretki ja zumbahetki tapahtuman juontajan Anssi Heikkilän kanssa. Päivän kruunaa Niina Kataran ohjaama jooga.

Lipun hinta sisältää myös iltaohjelman Ravintolan puolella Phil Harmonic Bandin muusikin parissa.

Alueen vapaa-ajantalossa on hoitotila, jossa kihniöläisyrittäjät tuovat esiin omia hyvinvointipalvelujaan ja tekevät näytehoitoja. Pyhäniemen keloravintolaan suunnitellaan ruokatarjonnan oheen smoothiebaaria.

– Geo Wellbeing -päivä on kausiasukkaillekin hieno mahdollisuus tutustua Pyhäniemeen, jossa meillä toimii viiden yrityksen hyvinvointikonsepti. Pyhäniemi Wellbeing -perheeseen kuuluvat Aurinkopalvelut Margit Hellgren, Harmonia Keidas, Holiday Fishing, Hyvänolon Askel ja Ravintola Pyhäniemi.

www.facebook.com/geowellbeing/