Ajankohtaista kausiasukkaille

ITE-taide ihastuttaa jo kymmenettä kertaa

ITE-taidetta on esillä Parkanon puistoissa ja katujen varsilla jo kymmenettä kertaa. Juhlavuoden näyttely ITE-Xeen on sekä huikean hieno että valtavan suuri. Näyttelyn kuraattori Arto Tuominen on apujoukkoineen tuonut kaupungin katujen varsille ja puistoihin kaikkiaan 69 teosta tai teosryhmää. Jos kaikki yksittäiset työt lasketaan mukaan, päästään pitkälle yli sadan.

Tuominen loi näyttelyyn kaksi isompaa kokonaisuutta. Valtatie 3:n Kolmoskeskuksen liittymän kohdalla on zoo, jossa on isoja ja näyttäviä eläinteoksia. Toinen kokonaisuus on ITE-bulevardi keskustaa halkovan Parkanontien varrella, kaupungintalon ja kirjaston välisellä osuudella.

Näyttelystä on tuttuun tapaan tehty myös mobiilikartta, josta löytyy paitsi reitti myös kuvia ja tietoa teoksista. Paperisia reittikarttoja on jaossa kirjastossa sekä kaupungintalon edustan infokioskilla.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ITE-kesäkaupungin juhlanäyttelyyn!

ITE-reitin mobiilikartta:

bit.ly/parkanoite20