AjankohtaistaYritystarinat

PäPsin Grilli & Kahvio avasi Järvisuomentien varteen

Aiemmin myyjänä työskennellyt Päivi Yli-Knuuttila ryhtyi grilliyrittäjäksi.

Päivi Yli-Knuuttila on Kihniön tuoreimpia yrittäjiä. Hän avasi PäPsin Grilli & Kahvion viikko sitten torstaina. Järvisuomentien varrella oleva grilli ehti olla kiinni vain reilun viikon, joten asiakkaat ovat hyvin löytäneet myös Yli-Knuuttilan annosten ääreen. Kihniöläisen Yli-Knuuttilan etu on myös se, että paikkakunnan ihmiset tuntevat hänet.

– Ainahan minä olen omasta kahvilasta haaveillut, ja nyt ajattelin, että on aika ja sopivasti tuli tarjolle tämä paikka. Tässä kelpaa aloittaa, kun sijainti on niin hyvä ja isompi tie menee tuossa vieressä. Siihen on helppo autolla ja rekalla pysähtyä.

Yli-Knuutila on jo ehtinyt laittaa paikan ruokalistan uusiksi. Burgeripuolta on nyt enemmän, ja niiden pihveissä käytetään kotimaista lihaa. Valikoimaan on lisätty myös esimerkiksi kreikkalainen hampurilainen halloumilla sekä kalahampurilainen loimulohella. Listalta löytyvät lisäksi makkaraperunat, wieninleike ja siivet.

Hirsirakenteista grillirakennusta Yli-Knuttila muutti hieman enemmän omannäköisekseen verhoilla, valaistuksella ja muulla pienellä.

– Haluan luoda sellaisen paikan, jossa on todella leppoisa meininki – jossa voi viettää aikaansa ilman, että on koko ajan pakko ostaa jotain, hän suunnittelee.

Kehitys-Parkki oli tämänkin yrityksen perustamisessa hyvänä apuna. Yli-Knuuttila kuvaa menneensä sinne ”takki auki” ja saaneensa hyvät neuvot siihen, miten pitää toimia.