AjankohtaistaYritystarinat

Parlava avaa SEOn Pohjois-Parkanoon

Polttoaineen myynti saattaa alkaa SEOlla vielä tämän vuoden puolella.

Kolmostien varteen Kuivasjärvelle on pystytetty SEOn valomainokset. Parlava avaa entiselle Tuunaisen kyläkaupan tontille kylmäaseman lähiviikkoina. Yrittäjä Rainer Lempinen arvioi, että asema saattaa aueta vielä tämän vuoden puolella, jos vanhat jakajat ehditään säätää kuntoon. Pakkaset ovat vähän hidastaneet töiden etenemistä.

– Tuunainen on ollut vuoden päivät meillä, ja mietimme sinne toimintaa. Itse kuitenkin tarvitsemme polttoainetta, niin samalla sitä voi sitten laittaa myyntiinkin. Pitkään pohdittuamme päädyimme siihen, että on yksikertaisinta, kun takana on joku ketju.

Asemalla on kaksi jakajaa, joista aletaan myydä kolmea laatua eli 95- ja 98-oktaanista bensaa sekä dieseliä. Käyttöön tulee korttiautomaatti.

On helppo yhtyä Lempisen ajatukseen siitä, että paikka on todella hyvä polttoaineen myyntiin, koska Kolmostien liikennemäärät ovat valtavia. Lempinen pohtii, että Parkanossa on muutenkin hyvä yrittää.

– Parkanossa tuntuu nyt olevan oikein positiivinen vire. Aktiivisuus on lisääntynyt, ja monenlaista uutta toimintaa on aloitettu, hän kiittää.

Kuormalavoja valmistava Parlava on toiminut Pohjois-Parkanossa vuodesta 1987 ja työllistää tällä hetkellä 14 henkeä.

SEOn valomainokset näkyvät hyvin vilkasliikenteiselle Kolmostielle.