AjankohtaistaYritystarinat

Baroness palvelee myös yrityksiä

Baroness-siivouspalvelut tekee toimitilasiivouksia Parkanossa, Kihniössä ja Karviassa. Jenni Tukiainen aloitti yritystoimintansa helmikuun alkupuolella.

– Teen täydestä sydämestä ja toimin kaikessa asiakaslähtöisesti. Kilpailen laadulla ja luotettavuudella eli en välttämättä ole halvin tai nopein, mutta työn jälki on priimaa. Pystyn myös toimimaan joustavasti tarvittaessa iltaisin ja viikonloppuisinkin.

Yrityksille Tukiainen tarjoaa palvelua kiinteällä kuukausihinnalla. Hän kuuntelee toiveet ja kartoittaa, mitä ja kuinka usein kaivataan.

– Tämä on all inclusive -hinta eli asiakkaan ei tarvitse pyytää erikseen ikkunanpesuja tai muita vastaavia, vaan huolehdin, että ne tulee aina tarvittaessa hoidettua. Kodeissa voin siivouksen ohessa tehdä esimerkiksi vaatehuoltoa ja tarjota iäkkäämmälle väestölle ihan kotiapuakin.

Tukiainen on pitkään miettinyt siivousyrityksen perustamista, ja nyt aika tuntui sopivalta. Hän on suorittanut aikanaan ammattikoulussa ravintola-alan catering-tutkinnon, johon kuului myös siivousta, ja suorittaa parhaillaan kodinhuoltajan ammattitutkintoa.

– Olen aina tykännyt siivota, ja haluan auttaa muita. Ajattelen, että siivouspalvelun ostaminen vapauttaa yrityksissä aikaa olennaiseen ja kodeissa esimerkiksi harrastamiseen.

Yrityksensä perustamiseen Tukiainen sai paljon apua Kehitys-Parkista. Soittoa yritysneuvoja Jari Pihlajamäelle seurasi tapaaminen jo samana päivänä, ja parissa viikoissa oli hänen hyvillä ohjeillaan starttirahankin saaminen varmistunut.

– Kehitys-Parkin apuun voi luottaa. Jo Hesburgerissa työskennellessäni sain Johanna Kaitarannalta usein apua rekrytointiin.