Ajankohtaista kausiasukkaille

Pop Up Puodista lähitilojen tuotteita

Parkanoon huhtikuun lopussa avattu Pop Up Puoti palvelee lähitiloja tuotteiden myyntipaikkana ja kausiasukkaita sekä paikallisia niiden ostopaikkana. Ensimmäisenä valikoimaan tulivat Mäntymäen tilan liha- ja maitotuotteet Linnankylästä, ja lisää tiloja etsitään koko ajan aktiivisesti mukaan. Myynnissä on jo myös esimerkiksi paikallista hunajaa.

Puoti palvelee osoitteessa Parkanontie 42 toukokuun ajan perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12–17.30. Kesäksi aukioloaikoja tarkistetaan kysynnän mukaan, ja toiminta jatkuu, jos kysyntää riittää.

– Puotiin tulee myös Ruokaretriitin noutopiste. Lähituottajien tuotteet varataan netin kautta, ja ne voi hakea täältä sovittuna noutopäivänä. Puodin aukioloaika tuo hakijalle joustoa, sillä tarkkaa kellonaikaa haulle ei tarvitse sopia, kertoo puotia pitävä Johanna Karjalainen.

Tiloissa on myös pieni sisätori, josta yksityiset, yhdistykset ja pienyritykset voivat vuokrata myyntipaikan päiväksi tai muutamaksi. Myyntiin voi tuoda lähiruokaa, puutarhan ylijäämäsatoa, metsän antimia ja vaikka käsitöitä.

– Suunnittelen myös kokoavani yhteistilauksia sellaisiin yrityksiin, joiden tuotteita ei saa paikkakunnalta. Esimerkiksi tilauslista Frantsilan ihonhoitotuotteista voisi kiinnostaa asiakkaita, sillä yhdessä tilaten säästyisivät postikulut.
Puodin pienimuotoisen kahvilan tarjottavaksi Karjalainen toivoo löytävänsä jonkun paikallisen leipomaan suolaista ja makeaa.

Pop Up Puodin tilat sopivat myös erilaisten kurssien ja tapahtumien järjestämiseen. Kolmesta huoneesta pienin voi toimia pop up -hoitolana.

Puodilla on Facebook-sivut sekä kotisivu popup-puoti.fi