AjankohtaistaYritystarinat

Etätyöpiste ja iloista kahviseuraa

Kehitys-Parkin ja Asiointipisteen yhteyteen on perustettu etätyöpiste, jossa työskentelyä voi veloituksetta kokeilla kesäkuun loppuun asti. Etätyöpisteessä on käytettävissä kahdeksan hengen neuvottelupöytä, sähkötyöpöytä, tulostin, näyttö, näppäimistö ja hiiri sekä langaton verkko, joten mukaan ei tarvitse ottaa kuin oma tietokone.

– Etätyöpiste sopii yrittäjille, jotka kaipaavat vaihtelua kotitoimistolle ja haluavat kahvitauolla iloiseen joukkoon. Tilaan voi mainiosti sopia myös asiakastapaamisen, jos ei halua kutsua asiakasta kotiinsa. Tarvittaessa tila toimii myös asiantuntijatapaamisissa esimerkiksi Leader-asiantuntijoiden kanssa. Yhtä hyvin etätyöpistettä voivat käyttää opiskelijat tai vaikka kausiasukkaat, toteaa kehityskoordinaattori Elina Kortesmaa.

Osoitteessa Parkanontie 66 sijaitseva etätyöpiste on varattavissa käyttöön maanantaista perjantaihin klo 8.30–11.30 ja/tai 12.30–15.30.

Tilavaraukset >>