AjankohtaistaYritystarinat

Hyvänolon Askel muutti Kihniön keskustaan

Terveydenhuollollista jalkahoitoa tuottava Hyvänolon Askel palvelee nyt uusissa toimitiloissa Kihniön keskustassa. Jalkahoitaja Anni Tornberg avasi uudet tilat palattuaan äitiyslomalta takaisin työelämään.

– Työskentelen silti edelleen myös osana Pyhäniemi Well Being -yritysryhmää, jonka kanssa olemme räätälöineet yrityksille työhyvinvointipaketteja. Tämä yhteistyö varmasti jatkuu edelleen. Käyn toisinaan tekemässä hoitoja myös Pyhäniemen mökeissä lomaileville.

Tornbergilla on jalkojenhoidosta kuudentoista vuoden kokemus, ja hän on toiminut yrittäjänä vuodesta 2008. Hän on kehittänyt osaamistaan käymällä myös vyöhyketerapian peruskurssin muutama vuosi sitten.

– Terveydellisessä jalkojenhoidossa perusta on jalkojen tutkiminen ja ongelmakohtien hoitaminen. Oman asiakaslähtöisen palveluni ydin on asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen ja se, että asiakas saa ammattimaista apua sekä hyvän mielen.

Hyvänolon Askel palvelee osoitteessa Harjuntie 1 4B, 39820 Kihniö.

Hyvänolon Askeleessa toimivat myös ePassi sekä Smartum.

Kotisivuilta  löytyy hoitolan varauskalenteri.