AjankohtaistaYritystarinat

Huom! Muutos maksatuskäytäntöön Parkanossa: Nuoren toimitettava kesätyöseteli yritykseen työn alkaessa

 

 

Nuoria kesätöihin palkkaavien yritysten pitää Parkanossa pyytää nuorelta kesätyöseteli heti työn alkaessa. Yritys ei myöhemmin voi hakea maksatusta, jos hakemuksessa ei ole seteliä mukana. Nuori voi hakea setelin sähköpostitse lähettämällä tietonsa osoitteeseen kesatyo@parkano.fi.

Kesätyöseteleitä on Parkanossa tähän mennessä haettu poikkeuksellisen vähän. Siitä on pääteltävissä, että tieto muuttuneista maksatuskäytännöistä ei ole tavoittanut nuoria eikä yrityksiä.

Kesätyösetelin arvo on 400 euroa. Sen maksatusta voi hakea Parkanossa toimiva yritys tai yhteisö, joka työllistää alle 25-vuotiaan Parkanossa kirjoilla olevan nuoren vähintään neljän viikon ajaksi touko-elokuun aikana vuonna 2023. Työstä tulee maksaa alan työehtosopimuksen mukainen palkka, kuitenkin vähintään 800 euroa.

Aiemmista vuosista poiketen kesätyöseteli myönnetään nuorelle ainoastaan yhtä kesätyöpaikkaa varten.

Mahdolliset kysymykset: kesatyo@parkano.fi

Tarkemmat ohjeet >>