AjankohtaistaYritystarinat

Kolmostien Rekryssä tavoitat työnhakijat ja opiskelijat

Kolmostien Rekry-tapahtuma järjestetään tiistaina 23.1.2024 klo 10–14 Ammatti-instituutti Iisakissa Hämeenkyrössä. Toivottavasti myös Parkanon ja Kihniön yrityksissä innostutaan mahdollisuudesta päästä kertomaan työnhakijoille, opiskelijoille ja oppilaitosten edustajille, mitä yrityksessä on tarjota.

Vuosittaisessa rekrytointitapahtumassa yhdistetään neljän kunnan voimat ja kootaan työnantajat, työnhakijat ja sidosryhmät yhteen. Parkanon, Kihniön, Hämeenkyrön ja Ikaalisten yhteisessä tapahtumassa yritykset pääsevät esittelemään toimintaansa, tarjolla olevia työpaikkoja ja tehtäviä sekä varmistamaan työvoiman saatavuutta jatkossakin.

Tapahtumaan kutsutaan alueen kaikkien toimialojen yrityksiä esittelemään yritystään ja toimintaansa sekä kertomaan rekrytointitarpeista, kokoaikaisista- ja kausityöpaikoista sekä oppisopimus- ja työkokeilupaikoista.

Esittelypisteen tapahtumaan voi varata oheisen linkin kautta tai johanna.kaitaranta@kehitysparkki.fi.