AjankohtaistaYleinen

Teetä kesätyöpaikoistasi video nuorilla

Videon voi teettää niin kesätyöpaikoista kuin vakinaisemmistakin paikoista. Tässä editoidaan Wanhan Brankkarin videota.

Yrittäjä, jos haluat kesätyöpaikkasi esiin niin, että ne näkyvät nuorille, ota yhteyttä Nuorten Starttiin. Sieltä nuoret tulevat kuvaamaan yritykseen, editoivat materiaalista videon ja yrityksen hyväksynnän jälkeen julkaisevat sen Rekrypaikka Parkano-Kihniön viralliselle TikTok-kanavalle.

– Tämä todellakin tavoittaa. Kun Wanhan Brankkarin video keskiviikkoaamuna julkaistiin, sille tuli ensimmäisen tunnin aikana yli tuhat näyttökertaa, kertoo nuorten starttiohjaaja Tiina Männistö.

Idea videoiden tekoon tuli työllisyyden alueasiantuntija Johanna Kaitarannalta, joka oli pohtinut sitä jo pidempään. Startissa nuoret innostuivat asiasta, ja pian oltiinkin jo kuvaamassa ensimmäistä videota Shellillä.

– Yritysten lisäksi tästä hyötyvät nuoret, jotka saavat tärkeää kokemusta ja pääsevät hyödyntämään omia vahvuuksiaan, Männistö pohtii.

Videon tekemisestä kiinnostuneet voivat olla yhteydessä joko Kehitys-Parkkiin Johanna Kaitarantaan p. 044 976 8848 tai Nuorten Starttiin Tiina Männistöön p. 044 7865 229. Videoiden ei välttämättä tarvitse olla kesätöistä, vaan palvelua voi hyödyntää myös muuhun rekrytointiin.