Ajankohtaista kausiasukkailleYleinen

Lapinnevalle omat markkinat

Ensimmäiset Lapinnevan markkinat järjestetään 15.6. eli viikkoa ennen juhannusta Lapinnevan urheilukentällä. Järjestelyistä vastaa Lapinnevan kyläyhdistys.

Markkinoille on tulossa näytille työkoneita, ja vanhoista valokuvista pyritään kokoamaan näyttely, jota elävöittävät asukkaiden tarinat. Lapsille on oma puuha-alue, poniratsastusta ja kotieläimiä rapsuteltaviksi. Kentän omistava Lapinnevan Yritys on myös mukana.

– On ruokaparkkia, arpajaispöytää ja mitä nyt vielä keksitäänkin. On kiva koota kylän väkeä tapahtumaan ja kutsua muitakin katsomaan, mitä muuta meillä on kuin Harjulampi, joka on upea paikka niin kesällä kuin talvellakin, juttelee Hanna Toivo, joka yhdessä Riina Santalan kanssa on innostanut lapinnevalaisia tapahtuman suunnitteluun.

– Pyrimme tuomaan esiin Lapinnevan elinvoimaisuutta ja samalla virkistämään kylää. Myyntipaikat antavat toivottavasti nostetta lapinnevalaisille yrityksille, vaikka toki kaikki muutkin niistä kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.