Ajankohtaista kausiasukkailleYleinen

Kihniön Kipakat markkinat tuovat kesäjuhlan tuntua ja markkinahumua

Kesä tuo Kihniöön markkinat monen vuoden tauon jälkeen, eikä mitä tahansa markkinoita vaan Kihniön Kipakat markkinat. Ne kokoavat väkeä läheltä ja kaukaa lauantaina 6.7. klo 11–16 yhtenäiskoulun sisäpihalle.

– Kipakan markkinoista tekevät musiikki, viihde ja kihniöläisyys, sillä lähes kaikilla esiintyjillä, myyjillä ja muilla markkinahengen luojilla on jonkinlainen kytkös kuntaan. Kihniö-seppeleitäkin on myytävänä! Kaikki osallistujat yhdessä luovat päiväksi juhlat Kihniöön, juttelee Kihniön Yrittäjät ry:n markkinavastaava Annika Rajala.

Muusikko Johanna Koskiniemi tulee mukaan taustatunnelmoimaan ja stand up -koomikko Elisa Niemi hauskuuttamaan ja viihdyttämään. Niklas Mäkinen esittelee hienoa venettään ja Kortessaaren Pate keksintöjään. Myös Oscar Haverin driftingauto on esillä. Juhlasalissa on Niina Sillan taidenäyttely.

Kallion Kamujen lampaita ja pupujakin on tulossa erityisesti lasten iloksi, ja lisäksi lapsille on Touhutaavin ilmaista ohjelmaa.

Rajala iloitsee siitä, että yrittäjiä ja yhdistyksiä on saatu mukaan markkinoille jo yli 30.

– Voimien yhdistäminen markkinajärjestelyissä mahdollisti tämän vuoden markkinat, sillä Kihniön Yrittäjät ry sai kumppaneikseen mukaan Sulkue ry:n sekä Kihniön Martat.