Ajankohtaista kausiasukkailleYleinen

Liekki & Brankkari lauantaina

Vahva Liekkitapahtumat-brändi ja tyylikäs ravintola Wanha Brankkari yhdistävät voimansa ja tuovat lauantaina Parkanoon Liekki & Brankkari -tapahtuman. Illan esiintyjät ovat Katri Ylanderi, Vilma Alina, Heidi Kyrö ja Teppo Tuomisto.

– Ravintolan sisäpihalle tulee esiintymislava sekä anniskeluteltta, josta pystyy seuraamaan esityksiä, ja lisäksi Brankkarin sisätilat sekä terassi ovat käytössä. Viimeinen kattaus ravintolassa on klo 17–19, mistä on mukava jäädä seuraamaan tapahtumaa, Tomi Tuomisto Liekkitapahtumista pohtii.

Sekä Liekkitapahtumien että Wanhan Brankkarin organisaatioissa oli pohdittu alkukesään jonkinlaista tapahtumaa.

Tuomiston ja Juha Mustajärven puhelusta alkoi syntyä yhteinen ajatus ravintolan ja sen sisäpihan valjastamisesta isomman tapahtuman käyttöön. Näin luotiin Parkanon kesään tervetullut näyttävä tapahtuma, josta molemmat osapuolet ovat selkeästi tekemä perinnettä.