AjankohtaistaYritystarinat

Mitä tulostaisit 3D-tulostimella?

3D InDesigner -hankkeessa voivat yritykset vielä parin kuukauden ajan kokeilla 3D-tulostusta.

– Nyt on aivan H-hetki ilmaista kiinnostuksensa, jos on halua tehdä protoja tai omia kokeiluja 3D-tulostimella. Tätä mahdollisuutta kannattaisi hyödyntää suunnitelmien edistämiseen tai uuden kokeiluun yrityksessä, kannustaa projektipäällikkö Aino-Riitta Joutsen.

– Jos on vielä tarve asiaan liittyvästä koulutuksesta, niin sitäkin pystymme yritykselle järjestämään. Tulemme mielellämme hankkeessa asiantuntijana toimivan Tero Taskilan kanssa yritykseen kertomaan lisää, hän jatkaa.

ESR-rahoitteista hanketta hallinnoi TAMK. SASKY koulutuskuntayhtymä on mukana osatoteuttajana. Saskyssa on Ikaalisissa muovitulostin ja Sastamalassa metallitulostin, joten tulostus onnistuu monien eri alojen tarpeisiin.

Puolitoista vuotta kestänyt 3D InDesigner -hanke päättyy tämän vuoden loppuun. Siinä on tähän mennessä ollut mukana noin 30 yritystä.

Kysy lisää!
Aino-Riitta Joutsen p. 040 707 3630
Tero Taskila p. 044 7554550