AjankohtaistaYritystarinat

Kehitys-Parkki kouluttaa

Canvalla markkinointimateriaalia -koulutus järjestetään keskiviikkona 27.11. klo 9–15 Kehitys-Parkilla.

Graafikko Minna Nurminen opastaa osallistujat kädestä pitäen tekemään Canvalla yrityksen markkinointimateriaalit. Canva on verkossa toimiva ilmainen graafisen suunnittelun sovellus, jolla aloittelijakin tekee laadukkaan ja ammattimaisen näköistä jälkeä. Koulutuksessa lähdetään liikkeelle aivan alkeista.

Ilmoittautumiset 20.11. mennessä:
sari.peltomaa@kehitysparkki.fi

 

Kaikille Lauhanvuori-Hämeenkangas Geopark -alueen yrittäjille ovat avoimia ja ilmaisia myös digitaalisen myynnin ja markkinoinnin työpajat:

Google ti 5.11. Parkanossa
TripAdvisor ke 6.11. Kankaanpäässä

Työpajoissa tehdään käytännössä tilit yrityksille Googleen ja TripAdvisoriin. Molemmat ovat ilmaisia, paljon käytettyjä mainonnan kanavia. Kouluttaja Ilkka Kauppista pidetään Suomen johtavana matkailualan internetmarkkinoinnin asiantuntijana.

Ilmoittautumiset 30.10. mennessä:
kirsti.vuori@lhgeopark.fi