AjankohtaistaYritystarinat

LEAN-työkaluja ja ratkaisukeskeistä valmennusta

Kihniöläinen Taija Annala tarjoaa työkaluja isompien yritysten prosessien parantamiseen ja tukee pienempiä ratkaisukeskeisen valmentamisen menetelmin. Hän on aina ollut kiinnostunut kehittämisestä ja eteenpäin menemisestä, ja opiskeli siksi ensin LEAN-asiantuntijaksi. Sitä seurasivat ratkaisukeskeisen valmentajan perusopinnot, jotka jatkuvat nyt syventävillä opinnoilla.

– Koen LEAN-menetelmän olevan tosi sopiva itselleni, saan siitä intoa, ideoita ja sopivat työkalut. Olen tällä hetkellä Kankarin Kalusteella kehittämässä tuotannon prosesseja, mutta otan mielellään myös muita yrityksiä asiakkaikseni, hän toteaa.

LEAN on enemmän insinööritiedettä, kun taas ratkaisukeskeinen valmentaminen perustuu henkilöstön kehittämiseen ja sopii pienemmille yrityksille sekä esimiehille.

– Koen, että tämä on erittäin hyvä yhdistelmä, koska pystyn ottamaan huomioon sekä prosessit että ihmiset. Pienetkin yritykset saattavat valmennuksessa hyötyä siitä, että taustalla on prosessin taju.

Annalan vahvuus on pitkä yrittäjätausta. Hän on työskennellyt yli vuosikymmenen ajan perheyrityksessä ja opiskellut tradenomiksi yrittäjyyteen valmentavassa Tiimiakatemiassa.

Palvelunsa Annala räätälöi asiakkaan tarpeisiin. Hän voi hinnoitella tuntityön, tarjota yksinyrittäjälle vaikka neljän kerran valmennuspaketin ja isommalle yritykselle työpajapäivän tai laskea pakettihinnan selväpiirteisemmälle projektille.

– Olen joustava persoona ja taivun helposti siihen, mikä asiakkaan tarve on. Ottakaa siis rohkeasti yhteyttä!

Annalan tavoittaa puhelinnumerosta 050 410 7049.