AjankohtaistaYritystarinat

Nanso palaa Parkanoon!

Nanso avaa helmikuun lopussa myymälän Parkanoon aivan Kolmostien varteen. Avajaisia vietetään näillä näkymin torstaina 29.2.2024.

– Tulemme hyvin näkyvälle paikalle, ja ajatus on, että valtatieltä on helppo kääntyä pihaan. Parkano on muutenkin yleisesti niin hyvä pysähdyspaikka, että uskomme saavamme ohikulkuliikenteestä hyötyä, arvioi Nanso Oy:n vähittäiskaupan johtaja Jenni Homer.

Myymälä saneerataan helmikuun aikana liiketiloihin, jotka vapautuvat Pulttisalin käytöstä Kolmostien ja Keskuskadun kulmauksessa osoitteessa Toivolankatu 4.

Parkanoon rakennetaan reilun 400 neliön myymälä, johon laajan valikoiman lisäksi tulee asiakkaiden toiveesta myös outlet-puoli eli poistotuotteiden myyntiä.

Parkanon myymälän avaamisen myötä Nanso sulkee Ikaalisten Kompissa sijainneen myymälänsä tammikuun aikana. Homer pohtii, että vaikka Ikaalinenkin oli hyvä koti myymälälle vuosien ajan, ei Parkanosta ehkä olisi pitänyt alun perinkään poistua.

– On kiva, että saamme tiimin muuttamaan myymälän kanssa. Ikaalisissa myymälää pyörittäneessä tiimissämmehän kaikki ovat parkanolaisia, joten hekin ovat tosi tyytyväisiä uuden myymälän sijaintiin.