AjankohtaistaYleinen

Nanso sai lämpimän vastaanoton Parkanossa

Nanson vähittäiskaupan johtaja Jenni Homer on ottamassa vastaan kaupungin tervehdystä Klaus Myllymäeltä, Aki Viitasaarelta, Kauko Turuselta ja Jari Pihlajamäeltä.

 

Nanson OUTLET on ollut avoinna puolentoista viikon ajan, ja ovi on käynyt tiuhaan. Kolmostien varressa oleva myymälä houkuttelee mukavasti ihmisiä pysähtymään Parkanoon.

– Eilisen aamun ensimmäinen asiakas oli Oulusta. Meillä on isot tienvarsitaulut sekä etelän että pohjoisen suunnasta tuleville ohjaamassa myymälään, ja pihaan on helppo poiketa. Kun Nansolla lisäksi on paljon tarjouskampanjoita ja tapahtumia, joita mainostetaan laajasti, niin varmasti valtatie tuo asiakkaita, juttelee myymäläpäällikkö Ulrika Kirjonen.

Parkanolaisilta myymälä on saanut lämpimän vastaanoton.

– Kaunista ja valoisaa myymälää on kovasti kehuttu, mikä lämmittää koko tiimin sydäntä. Pääsimme Parkanossa isompiin tiloihin, joten valikoimaankin on ihan eri lailla kuin Ikaalisten myymälässä. Parkanon myymälä on OUTLET, mikä tuo lupauksen siitä, että myynnissä on aina myös menneiden sesonkien tuotteita edullisemmin. Silti noin puolet myymälän valikoimasta on uutuuksia.

Myös Nanson vähittäiskaupan johtajan Jenni Homer on ollut vaikuttunut siitä, miten hienon vastaanoton Nanso on saanut palatessaan Parkanoon. Kannustusta on tullut joka puolelta.

– Tuntuu, että koko kaupunki elää tässä mukana ja juuri täällä meidän kuuluukin olla. Kiitämme tästä tuomalla Parkanoon myymälän, jossa voi laskeutua rauhalliseen tunnelmaan katselemaan ja sovittelemaan ja heti sisään tullessa näkee kaiken valikoiman. Tilavat sovituskoppimme ovat suorastaan luksusta, ja miehille on niiden eteen tuotu mukavat tuolit, joissa istuen voi odotella.

Homer myöntää, että ensimmäinen käynti Toivolankadun liiketilassa pimeänä talvipäivänä oli hieman hämmentävä, mutta sitäkin iloisempi hän on saavutetusta lopputuloksesta.

– Meidän seesteinen konseptimme taipuu moneen tilaan. Vuokraisäntä Jari Viitasalolle pitää antaa kiitosta siitä, kuinka antaumuksella hän laittoi paikkoja kuntoon toiveidemme mukaan, uusi esimerkiksi valaistusta ja hioi lattian perusteellisesti.

Mielenkiinnolla Homer jää seuraamaan, miten parkanolaiset ja ohikulkijat ottavat myymälän vastaan ja mitä vaikutuksia sillä on lähiympäristön muihin toimijoihin.

www.nanso.com