AjankohtaistaYleinen

Yrityksille tukea nuorten kesätyöllistämiseen

Parkanon kaupunki ja Kihniön kunta tukevat tänäkin vuonna nuorten kesätyöllistymistä yrityksiin. Parkanossa myönnetään kesätyöseteleitä, joiden maksatusta kukin yritys voi hakea maksimissaan kymmenen nuoren osalta. Kihniössä yritys voi saada kesätyötukea enintään viiden nuoren työllistämiseen.

Parkanossa 400 euron kesätyöseteli myönnetään vuonna 2003 tai sen jälkeen syntyneiden parkanolaisten nuorten työllistämiseksi yrityksiin. Nuorelle kesätyöseteli myönnetään ainoastaan yhtä kesätyöpaikkaa varten. Nuori itse hankkii kesätyösetelin Parkanon kaupungilta ja antaa setelin yritykselle, joka liittää sen maksatushakemukseensa.

Kihniössä tukea myönnetään omassa kunnassa kirjoilla olevien vuosina 2000–2008-syntyneiden nuorten työllistämiseen 1.5.– 31.8.2024. Tuen suuruus on 10 euroa päivässä. Työsuhteen pituuden tulee olla vähintään kaksi viikkoa ja päivittäisen työajan vähintään kuusi tuntia. Tukea maksetaan enintään 30 työpäivältä / tukeen oikeutettu.

Parkanon kesätyöseteleistä tarkemmat ohjeet löytyvät täältä.

Kihniön kesätyötuen lisätietoa täällä.