Ajankohtaista

Lakiekonomit vahvasti Parkanoon ja Kihniöön

Suomen Lakiekonomit Oy:n toimiston avajaisissa kävivät Juha ja Jari Tuomista onnittelemassa myös Kehitys-Parkin hallituksen puheenjohtaja Anne Talonen-Levula, kehityskoordinaattori Anniina Leppihalme ja kaupunginjohtaja Jari Heiniluoma.

 
Suomen Lakiekonomit Oy tuo palvelujaan voimallisesti Parkanoon ja Kihniöön. Viime viikolla avattiin Parkanon toimisto ja juhlittiin Kihniön Tilipalvelut Oy:n siirtymistä Lakiekonomien nimiin sekä koko Kihniön liikekeskuksen ostoa.

Hallituksen puheenjohtaja ja yrityksen lakiasiainjohtaja Juha Tuominen perustelee uusia kuvioita näin:

– Painotuksella on liiketaloudelliset perusteet. Palveluillemme on tullut kysyntää, ja haluamme palvella asiakkaita pidemmässä asiakassuhteessa. Haemme tilitoimistopalveluilla pysyviä asiakassuhteita, joille pystymme tarjoamaan laajempia palvelukokonaisuuksia lakipalvelujen myötä.

Yrityksen tavoitteena on olla kasvollinen lakitilitoimisto, joka erottuu muista laajoilla lakiasioihin liittyvillä konsultointipalveluilla. Asiakkaita pystytään neuvomaan laajasti esimerkiksi työoikeus- ja sopimusoikeusasioissa, yrityskaupoissa, verotukseen liittyvissä kysymyksissä ja jopa kiinteistökaupoissa.

– Lakiasioita on tullut laajalla skaalalla pyöriteltyä viime vuosina, Tuominen toteaa.

Toiminta kasvaa
myös Tampereella

Suomen Lakiekonomit Oy työllistää neljä työntekijää. Yrityksellä on edelleen Tampereen Technopoliksella vastaanottopiste, jossa voidaan ottaa asiakkaita vastaan. Lisäksi yrityksellä on konttori Nokialla, jossa toimitusjohtaja Jari Tuominen asuu. Sieltä käsin on tarkoitus lähteä edelleen kasvattamaan toimintaa Tampereen alueella.

Lisää konttoreita ei nyt lähiaikoina ole tarkoitus perustaa, vaan Juha Tuomisen mukaan pikemminkin pyritään tekemään Tampereelta saatavia töitä Parkanon ja Kihniön konttoreissa. Yrityksessä nähdään, että täällä on mahdollisuus rakentaa pysyvämpiä työsuhteita.

Suomen Lakiekonomit Oy on hyväksytty myös Pirkanmaan ely-keskuksen palvelusetelituottajaksi. Palvelusetelillä voivat perusteilla olevat ja alle vuoden vanhat yritykset saada hyvin kattavan konsultaation toiminnan aloittamista ja kehittämistä koskevissa asioissa. Palvelusetelistä löytyy tarkempaa tietoa sivuilta www.kasvubuusti.fi